VACATURE ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Niemand die zich niet thuis voelt in De Beurs. Overdag bij uitstek geschikt voor een goede lunch en een gezellige (netwerk-)borrel, aan het begin van de avond een geliefde dinerlocatie -zowel bij hen met een smalle beurs als bij hen die wat dieper in de buidel kunnen tasten- en na tienen –met stip– de favoriete kroeg van vele studenten.

Zelfstandig werkend kok gezocht
Voor deze druk bezochte hotspot in hartje Rotterdam zijn wij op zoek naar versterking in de keuken. In de functie van Zelfstandig Werkend Kok ben jij verantwoordelijk voor het bereiden van (samengestelde) gerechten. Samen met je collega’s, draag je verantwoordelijkheid voor een deel van de organisatie van de keuken. Je kunt hierbij denken aan het plannen en organiseren van de dagelijkse werkzaamheden en bereiden van gerechten volgens recept en eigen planning. Daarnaast ontvang en controleer jij de bestelde producten. Jij zorgt voor een goede kwaliteit en presentatie van de gerechten. Tot slot leef jij natuurlijk de HACCP regels na, maar dat hoeven we jou niet uit te leggen!

Wie zoeken wij?
• Een energieke collega met passie voor horeca en specifiek voor het koks-vak!;
• Flexibel (werktijden zijn overdag, ‘s avonds, doordeweeks, maar ook in het weekend);
• Je bent uiteraard in het bezit van een diploma richting keuken;
• Iemand die het als uitdaging ziet om samen met het team alle verwachtingen te overtreffen;
• Eigenschappen als gestructureerd, sociaal, communicatief en punctueel vinden wij erg belangrijk in deze rol.

Wat bieden wij jou?
• Een dynamisch Rotterdams podium;
• Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een mooi team;
• Een salaris conform KHN-model afhankelijk van werkervaring met prima secundaire voorwaarden én deelname pensioenregeling;
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (d.m.v. scholing) en doorgroeimogelijkheden;
• Een fulltime contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Onze keukenbrigade bestaat uit: chef-kok André, Marcel, Joost, Wensley, Erik en Luci. Lijkt het jou leuk om dit team te versterken? Mail jouw motivatie + CV naar Iris Dekker: sollicitatie@sfeerhoreca.nl.